Hjem > Nyheder > Industri nyheder

The Lynk & Co Z20 will be the first to be released overseas in October, and it is expected to be unveiled in China at the Guangzhou Auto Show

2024-09-24

For et par dage siden, på kommunikationsmødet efter lanceringen af ​​Lynk & Co Z10, fik vi at vide af embedsmanden, at Lynk & Co Z20 vil være den første, der bliver frigivet i Europa i oktober, med navnet Z02 i udlandet, og det forventes afsløres i Kina under Guangzhou Auto Show. I 2025 lancerer Lynk & Co også en ny plug-in hybrid SUV. Det forlyder, at Lynk & Co's rene elektriske modeller i fremtiden vil få navnet "Z", den første bil er Z10, og den anden bil er Z20.

Lynk & Co Z20 oversøiske spionbilleder

Lynk & Co Z20 oversøiske spionbilleder

Lynk & Co Z20 oversøiske spionbilleder

Lynk & Co Z20 spionbilleder i udlandet er blevet afsløret, og det forlyder, at bilens interne kodenavn er E335, som er baseret på SEA's enorme platform. På trods af den strenge camouflage kan vi stadig fortælle, at fronten af ​​bilen har et familiedesign, der ligner Lynk & Co Z10. Bilen er bygget på samme platform som Zeekr X, med lignende sidelinjer, og vil også blive tilbudt med tofarvet karosseri. Bagtil er baglygterne integreret i bagspoileren, som forventes at fungere godt, når den er tændt.

På nuværende tidspunkt er bilens konfiguration og strøminformation ukendt. Som reference giver ZEEKR X på samme platform tohjulstræk og firehjulstræk muligheder med en samlet motoreffekt på henholdsvis 272 hestekræfter og 428 hestekræfter, og batteriet er udstyret med et 66kWh ternært lithiumbatteri med en rækkevidde på 500 km, 512 km og 560 km.


Aecoauto is accepting orders now!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept