Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Udvidet rækkevidde + Huawei, en formel for succes?

2024-07-25

I alles tvivl: "Er der en ny bil i Deep Blue?" Frost skåret ind til benet: Dette er 2024 midtvejs ansigtsløftningen af ​​den mørkeblå S7, som alle var bekendt med før, og ændringerne er hovedsageligt i navne-, batteri- og intelligente køresektioner.

Mellemtidsmodelskiftet, hvorfor skiftede du navn? Den rene elektriske version kom ind på det thailandske marked i november sidste år. Efter at have vundet førstepladsen i oversøiske rene elektriske SUV-salg i Thailand i april i år, er Deep Blue mere fast besluttet på at layoute på oversøiske markeder. For at undgå forskellige tvister forårsaget af samme navn, blev den globale model direkte omdøbt for at undgå unødvendig tvetydighed i opfølgningen.

Den smarte kørselssektion er udstyret med Huawei ADS SE-versionen, som er det tidligere sæt af pure vision-løsninger til Smart World Pro-versionen. Se den tidligere placering af den mørkeblå S7i, som er dyrere end S7, og dette sæt Huawei-velsignet smart kørsel vil kun blive båret på avancerede modeller. Så jeg tror, ​​at den største forbedring for bilserien er versionen med udvidet rækkevidde/ren elektrisk udgave. Alle modeller er udstyret med Ningde-tidens 3C-batteri som standard, og kapaciteten er også en smule forbedret.

I nogle specifikke tilfælde tror jeg, at det stadig er en effektiv ændring. Batteriet og smartdrevet er trods alt stadig reelle behov. Hvad er den konkrete situation? Salget af mørkeblå stiger gradvist, og der er små rabatter forskellige steder på S7, hvilket afspejler kløften mellem brugernes forventninger og produktkraft i forklædning. Men hvis du kan forbedre den effektive konfiguration til samme pris som den gamle model, hvorfor så ikke?


Aecoauto tager imod ordrer nu!

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------------------



X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept