Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Udviklingen af ​​kinesiske sportsvognsmærker fra kopi til original

2024-08-16

Måske var miljøet ikke rigtigt på det tidspunkt. I de følgende år opgav disse kinesiske mærker alle ideen om at lave sportsvogne. Det var først i 2016, at endnu en kinesisk sportsvogn dukkede op foran folk, det vil sige Qiantu K50. Sportsvognen på dette tidspunkt kan ikke længere sammenlignes med de biler, der kom i den modsatte retning.


Først og fremmest ser den større ud og tættere på indtrykket af superbiler. Udseendet er ikke kopieret fra en andens. Det vigtigste er, at elektrificeringen har givet kinesiske sportsvogne en mulighed. K50 har dobbeltmotorer og kan direkte nå mere end 400 hestekræfter og mere end 600 Nm. Du skal vide, at C63, som kostede mere end en million yuan på det tidspunkt, var næsten på dette niveau. Men hvorfor er K50 stadig ikke så god som C63? Ud over mærkefaktoren er det udholdenheden.


K50 er vurderet til at have en fuld-opladningsudholdenhed på kun 380 km. Hvis det er koldt, og man træder på det to gange, er det uvist, om det kan nå de 200. Selvom Kina allerede har gjort en indsats inden for elektrificering i 2016, er det langt fra at være så modent, som det er nu. At bruge over $98176 på en sportsvogn har en kortere batterilevetid end en motorcykel til en værdi af et par hundrede dollars. Er det ikke upassende?

En anden milepæl for kinesiske sportsvogne var NIO EP9, der blev lanceret i 2017, og som satte ny rekord for den hurtigste masseproducerede bil på Nürburgring Nordschleife. Er det ikke en milepæl? Fordi den internationale definition af en masseproduceret bil er at producere mere end 50 enheder, og EP9 har ikke flere, ikke mindre end 50 enheder, hvilket er et godt internationalt smuthul! Det siges, at enhedsprisen på disse 50 biler er 1,48 millioner amerikanske dollars, og ingen ved, hvor de sælges nu. Det fik dog også kinesiske sportsvogne til at tage endnu et skridt fremad.

På dette tidspunkt begyndte nogle smarte små mærker også at promovere sportsvogne. Mange mennesker har ikke hørt om mærket Songsa Motorcycle, som hovedsageligt fokuserer på modificerede amerikanske motorcykler. I 2020 lancerede den også sin første sportsvogn, SS DOLPHIN, som bruger BYDs hybridsystem og en kopi af Corvette C1. Selvom kopien ser mærkelig ud, lidt som en bil i GTA, og prisen på $84151 også gør, at salget ikke er særlig stort, har denne nye måde at lege med gamle biler på bragt en ny idé til kinesiske bilmærker.

Dernæst vil vi gå ind i den "moderne historie af kinesiske sportsvogne" og kigge op på U9, NETA GT, Hongqi S9, Haobo SSR, MG Cyberster, Fangchengbao Super 9, Chery iCar GT, Polar Fox GT osv. Der er endda et mærke specielt skabt til sportsvogne - små sportsvogne. Ja, dette er et mærke kaldet en lille sportsvogn, og dets produkt SC01 vil muligvis blive lanceret i fremtiden.


"Ser op til U9"


GT NET


MG Cyberster


「Sportsvogn SC01」


Så i denne æra med at lade hundrede blomster blomstre, drømmer Li Shufu, den første person til at prøve noget nyt, stadig om en sportsvogn? Selvfølgelig! Mr. Li brugte en metode til at bruge en lille indsats for at opnå et fantastisk resultat - at låne en kylling til at lægge æg. I 2010 købte Geely Volvo, og i 2017 købte det Proton, og Lotus-mærket tilhørte også Mr. Li. Nu forventes Volvos Polestar 6-sportsvogn at blive lanceret i 2026, og Lotus' EMIRA, der er kendt som en sportsvogn med den reneste britiske racer-blodlinje, kan nu siges at være bygget af Mr. Li. Det passer på det gamle ordsprog: Hvis du ikke kan kopieres, kan du blive gjort til en kone. Bilfanatikeren Li Shufu gjorde det.


Polestar 6


Lotus EMIRA


Ovenstående er historien om kinesiske mærker, der har lavet sportsvogne i de sidste 20 år. Hvis du vil høre flere interessante bilhistorier, så læg en besked i kommentarfeltet, så fortsætter vi historien i næste nummer!


Aecoauto tager imod ordrer nu!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept