Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Denza Z9 GT Black Warrior Edition er afsløret med kampfølelse

2024-06-07

For et par dage siden fik vi et sæt rigtige bilbilleder af Denza Z9 GT Darth Vader-versionen fra internetplatformen. Denne bil realiserer tre-motors uafhængig kørsel og er udstyret med baghjulsstyringsteknologi. Derudover sagde Zhao Changjiang, general manager for Denza, som netop har kørt modellen, at han snart vil holde en teknisk konference om Denza Z9 GT og samtidig starte forsalg.

Denza Z9 GT er placeret som en mellem og stor GT sedan, med en jagt coupe form, og en plug-in hybrid version og en ren elektrisk version fås i kraft. Darth Vader-versionen af ​​dette rigtige skud er en ren elektrisk model, med en maksimal hestekræfter på næsten 1.000 hestekræfter for de tre motorer.

Det blev designet af et team ledet af Wolfgang Iger, BYDs globale designdirektør. Forsiden vedtager et lukket gitter og hænger et 3D-lysende mærkelogo, og den rene elektriske model er også udstyret med en frontkuffert. Den forreste ramme har et aktivt AGS-luftindtagsgitter, der præsenterer et tre-trins design. Den forreste læbe i bunden er i form af en "vindskovl", og der er anbragt dybe bevægelsesdiverseringsriller på begge sider for at aflede varme fra udstyret foran på bilen. Der er lidarer på begge sider af fronten, hvilket betyder, at den rigtige model bliver udstyret med "Eye of the Gods" avancerede intelligente køreassistentsystem.

Det overordnede "Darth Vader"-outfit er højdepunktet i denne Denza Z9 GT, der viser den kraftfulde aura af spænding. Den anvender et bagudrettet tyngdepunktsdesign for at skabe en bagudrettet jagtende sportsvogns kropsholdning og er udstyret med rammeløse døre, elektriske sugedøre, 21-tommers sportshjul, røde firestemplede kalipre foran og en speciel "Z" dekorativ linje, som strækker sig til sideskørtets position og er forbundet tilbage og omgivet. Med hensyn til karrosseristørrelse er længden, bredden og højden af ​​den nye bil 5180 (5195)/1990/1500 (1480) mm, og akselafstanden er 3125 mm.

Bagerst i bilen er et af højdepunkterne ved Z9 GT den løftbare elektriske bagvinge over bagagerummet, den store spoiler over taget og den sportslige omgivelse af bunden med en diffuser-form, som giver en mere dynamisk sporty atmosfære.

I den indvendige del er midterkonsollens layout ifølge tidligere spionbilleder på Denza Z9 GT ikke meget anderledes end på Denza N7. Forsiden af ​​rattet er udstyret med fuld LCD-måler, midterdelen er udstyret med en flydende LCD-skærm, og passagersædesiden er desuden udstyret med en underholdnings-LCD-skærm. Forskellen kommer hovedsageligt fra stopperen og armlænsområdet. Denza Z9 GT bruger krystalstoppere, og knapområdet har et vandret layout, der erstatter det lodrette knaplayout på Denza N7.

Med hensyn til kraft anvender Denza Z9 GT det intelligente luftkarrosserikontrolsystem Yunchan-A (hovedsageligt luftaffjedring). Den rene elektriske version er udstyret med tre motorer foran 230kW og bagenden 240kW + 240kW, med en kombineret maksimal effekt på 710kW (966 hestekræfter) og en maksimal hastighed på 240km/t. Batterikapaciteten er 100.096 kWh og den maksimale rækkevidde er 630 km. Plug-in hybrid versionen er udstyret med en 2.0T motor og tre drivmotorer (foran 200kW, bag 220kW + 220kW), med en kombineret effekt på 640kW (870 hestekræfter), en batterikapacitet på 38.512kWh og en ren elektrisk rækkevidde på 161 km.


Aecoauto tager imod ordrer nu!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept