Hjem > Nyheder > Industri nyheder

AVATR 11/12 version med udvidet rækkevidde vil blive officielt lanceret i september

2024-08-07

Den 4. august sagde Zhu Huarong, formand for Changan Automobile, at den udvidede version af AVATR 11 og AVATR 12 vil blive officielt lanceret i september. Samtidig lanceres den udvidede rækkevidde og ren elektriske versioner af AVATR 07 også i september.


AVATR 12 Extended Range Edition

Kort gennemgang, AVATR 12 versionen med udvidet rækkevidde er placeret som en mellem- til stor sedan. Som en ny version følger dens overordnede designstil hoveddesignstilen for den nuværende model, med kun justeringer i detaljer. Specifikt er luftindtaget under bilens lukkede gitter dekoreret med et nyt mesh-element for at forbedre genkendelsen passende.


Med hensyn til karrosseristørrelse er længden, bredden og højden henholdsvis 5020/1999/1460 (1450) mm, og akselafstanden er 3020 mm, hvilket er det samme som den rene elektriske version. Med hensyn til effekt vil AVATR 12-versionen med udvidet rækkevidde være udstyret med en 1,5T-motor som rækkeviddeforlænger, med en maksimal effekt på 115kW og en maksimal effekt på 231kW for drivmotoren.


AVATR 07

En kort gennemgang af AVATR 07, der er placeret som en mellemstørrelse SUV, forventes at blive prissat mellem $34.626 og $48.476. Når man ser tilbage på stylingen, overtager den AVATR-familiens "Future Elegance" designkoncept, og dobbeltlags LED-kørelys gør denne bil meget genkendelig. Udseendemæssigt arver AVATR 07 AVATR-modellernes karakteristiske designstil, og de smalle og lange baglygter skaber en pæn og kortfattet visuel effekt.

Når man ser tilbage på interiøret, er det temaet for et fremtidigt teknologisk luksuscockpit, og den samlede midterkonsol er skitseret med rige linjer, hvilket skaber en god følelse af lagdeling og tredimensionel. Samtidig bruger den et smalstegnet LCD-instrument, en flydende skærm i midterkonsollen og fire skærme bestående af elektroniske bakspejle på begge sider, som er fyldt med teknologi. Derudover er dens sæder lavet af vegetabilsk garvet perlemorsskinnende NAPPA læder, kombineret med blød og miljøvenlig fuld dækning, og et stort område af PU materiale blød pakke bruges på instrumentpanelet, hele dørpanelet og B-stolpen, og det hudvenlige ruskindsloft.


Med hensyn til kropsstørrelse er dens længde, bredde og højde henholdsvis 4825/1980/1620 (1610) mm, og akselafstanden er 2940 mm. Med hensyn til effekt vil AVATR 07 give udvidede rækkevidde og rene elektriske versioner. Udgaven med udvidet rækkevidde er udstyret med et kraftsystem bestående af en 1,5T rækkeviddeforlænger og en motor og giver versioner med tohjulstræk og firehjulstræk.


Den maksimale effekt af 1,5T range extender er 115kW; tohjulstrækkerversionen er udstyret med en enkelt motor med en maksimal effekt på 231kW, og firehjulstrækkerversionen er udstyret med en for/bag dobbeltmotor på 131kW og 231kW, og bruger en lithiumjernfosfatbatteripakke med en kapacitet på 39,05 kWh, svarende til CLTC ren elektrisk rækkevidde på 230 km (tohjulstræk) og 220 km (firehjulstræk). AVATR 07 ren elektrisk version fås også i tohjulstræk og firehjulstræk versioner.


Den maksimale effekt af den to-hjuls drevne version af den elektriske motor er 252kW, og den maksimale effekt af den forreste/bagerste motor i den firehjulstrukne version er henholdsvis 188kW og 252kW. Både versionerne med tohjulstræk og firehjulstræk er udstyret med lithiumjernfosfatbatteripakker leveret af CATL, med ren elektrisk rækkevidde på henholdsvis 650 km og 610 km.  


Aecoauto tager imod ordrer nu!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept