Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Fra $41.971 åbner den nye Genesis GV70 officielt forsalg, vil du købe den, hvis den er billigere?

2024-09-09

For et par dage siden åbnede den nye Genesis GV70 officielt pre-sales, hvor pre-sales prisen på luksusversionen var $41.971, og flagskibsversionen var $56.056. Til reference er den officielle vejledende pris for den nuværende GV70 $46.450-$57154, og det ser ud til, at den nye model er mere attraktiv med hensyn til prissætning.

Fuck dig

Sportssæt


Fuck dig

Sportssæt


Den nye Genesis GV70 fås i to pakker, en til Frontier og en til Sport. Den mere luksuriøse stil af førstnævnte har et dobbelt-wire mesh diamantgitter, mens Sport Package-siden har en mørk, dobbelt-lags gitter. Sport-pakken byder også på 21-tommer obsidian-hjul og sorte bremsekalipre, mens bagenden har en tosidet udstødning med skjult udstødning.

Fuck dig

Sportssæt


Opgraderingerne i bilen er åbenlyse, med nyt design til midterkonsollen og introduktionen af ​​en stor 27-tommer OLED-skærm. Derudover er kontrolpanelet på klimaanlægget også blevet justeret og flyttet nedad. Interiøret i de to kit-versioner er også differentieret, hvor Sport-pakken får et sporty look med sorte og orange accenter og omgivende belysning. Med hensyn til specifik konfiguration giver bilen AR-navigation i den virkelige verden, HUD, fingeraftryksgenkendelse, uafhængigt klimaanlæg foran og bagpå, B&Q-lyd (16 højttalere), Dolby Atmos, 8 airbags, 14 køreassistance osv.


Kraftmæssigt er bilen udstyret med en 2,5T turboladet benzinmotor med en maksimal effekt på 304 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 422 Nm·m, og transmissionssystemet er matchet med en 8-trins automatgearkasse. Den er udstyret med et fuldtids firehjulstræk.


Aecoauto tager imod ordrer nu!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept